Connect with us

Ракомет

Македонски судии ќе ја делат правдата на супер меч на ОИ во Токио

Ново признание за македнската судиска двојка во ракомет Ѓорѓи Начевски и Славе Николов. Тие се делегирани да ја делат правдата на супер олимпиското дерби помеѓу Франција и Германија. Претходно македонската судиска двојка ги судеше мечевите помеѓу Португалија и Египет и Шпанија со Норвешка.

 

Facebook