Connect with us

Тајмаут

Мирјам има 44 години: Погледнете каква „бомба“ мајка има Лука Дончиќ

Лука Дончиќ ја однесе Словенија на Олимпијада а покрај него беше мајка му Мирјам Потребин. Таа има 44 години и секаде го прати синот. Тие се особено блиски, особено откако Миријам се разведе од таткото на Лука.

Оттогаш таа се посвети целосно на синот и често е со него во САД.

Миријам важи за една од најубавите жени во Словенија и има многу додворувачи. Гледајќи ги фотографиите велиме со право.

Facebook