Connect with us

Ракомет

Одлични вести: Сите ракометари се негативни, одиме со сета сила вечерва!

Одлични вести пристигнаа од ракоментната репрезентација на Македонија.

Сите тестови на коронавирус се негативни.

Ова значи дека вечерва на првиот натпревар на Еврооското првенство одиме со сета сила.

Реклама

Facebook

Реклама