Connect with us

Тајмаут

Роналдињо во сосема нова улога: Легендарниот Бразилец влегува во турското реално шоу (ВИДЕО)

По завршувањето на кариерата, легендарниот бразилски фудбалер Роналдињо учествуваше во неколку интересни проекти, а сега ќе имаме можност да го видиме во реалити програма. Роналдињо ќе влезе во турската верзија на Survivor, најави водителот Ацун Иликали, шокирајќи ги и воодушевувајќи ги истовремено учесниците на таа реалност. Ацун ги собра учесниците на Survivor и им најави дека ќе имаат специјален гостин и дека се работи за голема фудбалска ѕвезда, а ги остави да погодат за кого се работи.

Учесниците мислеа дека тоа е Месут Озил или Емре Белозоглу, а потоа Ацун рече дека тоа е Роналдињо. Роналдињо ќе влезе во Survivor како специјален гостин и ќе игра тенис и одбојка на нозе со натпреварувачите.