СЕХА лига со видео за Дибиров, Чупиќ и Скубе: Фантастично трио-доказ дека „динамитот“ доаѓа во мали пакувања

СЕХА лигата на својот официјален фејсбук профил објави видео од акциите на Вардар, поточно на Дибиров, Чупиќ и Скубе. Над видеото напиша објаснување: Фантастично трио е доказ дека „динамитот“ доаѓа во мали пакувања.

Уживајте во нивните акции.

-текстот продолжува по рекламата-