Connect with us

Тајмаут

Скандал на Шакира и Пике на сред улица: Пејачката викала толку гласно што го изгубила гласот

Откако Шакира и Жерар Пике неодамна го потврдија раскинувањето, се повеќе детали излегуваат на виделина.

Разделбата на двајцата се припишува на наводното неодамнешно неверство на Жерар Пике, но се чини дека раскинувањето се случило пред неколку години. Според новинарката Силвија Таулес, во 2017 година дошло до вербален конфликт меѓу фудбалерот и пејачката на сред улица, толку силен што Шакира го загубила гласот и морала да го откаже концертот.

Шпанските медиуми сега пишуваат дека Шакира го загубила гласот по расправија со Пике, откако тој имал вонбрачна врска со шпанската пејачка уште во 2017 година.

“Се скараа на сред улица, пред сите. Сомнежите за неверството на Пике не датираат од вчера или денес”, откри шпанската новинарка Силвија Таулес, цитирајќи го Марко.

Откако овие и многу други гласини се појавија во јавноста и се наредени како на лента за трчање, Пике реши да го повлече чкрапалото.

На играчот му здодеа да си го гази имиџот и реши да ги тужи сите луѓе кои излегоа во јавноста и лажеа за него. Тој тврди дека всушност немало никаков момент на неверство и дека двајцата не се заедно повеќе од три месеци бидејќи едноставно не се разбирале, а љубовта на фудбалерот кон колумбиската пејачка исчезнала.

Жерар Пике, наводно, го официјализирал раскинувањето уште во март на начин на кој ниту една страна нема да претрпи оштетување на имиџот, но Шакира не се согласила, обидувајќи се да ја поправи врската.

Facebook