Connect with us

Тајмаут

Снимка од свадбата на Хабиб: Гостите не можеа да ја видат невестата

Приватниот живот на рускиот УФЦ борец Хабиб Нурмагомедов стана многу интересен за светските медиуми.

Бидејќи Хабиб е голем верник, тој не зборува за неговиот приватен живот за ништо, а медиумите многу малку знаат, но очигледно ги привлекува и понатаму да истражуваат.

Така, на интернет се појави видео од свадбата на рускиот УФЦ борец. Тој се оженил во 2013 година, а неговата сопруга е исто така голем верник и нејзината вера не дозволува таа да се открива јавно.

Таа на свадбата беше покриена, но сигурно не влијаеше на убавината и во денешно време тоа е необично. Иако Хабиб не сака да зборува многу за приватниот живот, ние сме убедени дека таа е многу среќна и дека нема потреба за многу истражувања околу ова.

Реклама
Реклама

ГАЛЕРИЈА

Реклама

Повеќе од Тајмаут

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com