Connect with us

Тајмаут

Среќна Нова 2022 година

Почитувани љубители на спортот,

Ви благодариме што изминатата година бевте со нас и токму од нас ги дознававме првите спортски успеси но и падови на нашите македонски спортисти.

Така ќе биде и во новата 2022 година, во која сакаме да известуваме само за успесите.

Бидете живи, здрави, весели и спортувајте. Во здраво тело, здрав дух.

Останете позитивни,

Редакција SPORTM.mk

Реклама

Facebook

Реклама