Connect with us

Фудбал

Црвен картон за Исланд, Македонија од 78 минута има играч повеќе

После земеното водство над Исланд со 2-1. При обид за врвење на одбраната на Исланд, Исак Јоханесон направи прекршок врз Елиф Елмас и доби црвен картон.

Македонија со играч повеќе од 78-та минута.

Реклама

Facebook

Реклама