Поврзи се со нас

Ракомет

ТВИТ НА ДЕНОТ: Кинез јаде лилјак – Македонија оди на Светско првенство!

Информацијата дека Чешка се откажува беше примен со еуфорија во земјава, а бидејќи сме познати по сеирот, веднаш почнаа досетки на оваа тема.

Меѓу најинтересните е онаа дека, конечно, Македонија профитирала за нешто од корона вирусот кој тотално го парализира цел свет последната година.

Facebook

loading...