Connect with us

Ракомет

Вардар ја доби наградата „13 Ноември”

Ракометниот клуб Вардар ја доби наградата „13 Ноември“ од областа на спортот што ја врачи градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска.

Наградата е за „претставување на град Скопје пред спортската јавност во Европа и за неизмерната радоста на сите скопјани“.

Вардар е убедливо најдобриот ракометен, па и спортски тим од Скопје кој со години успешно го претставува градот Скопје и Македонија во Европа и препознатлив спортски бренд.

Facebook

Реклама