Поврзи се со нас

Ракомет

ВИДЕО: Атракција на Стоилов која ги заслужува сите аплаузи

Пред самиот крај на натпреварот, Стоилов со „шрауба“ постигна прекрасен г

На десетина минути пред крајот на натпреварот, кружниот напаѓач доби топка од Јотиќ. Го доби дуелот со Ване од Флензбург и атрактивно погоди – со „шрауба“ за најавните шпици!

Advertisement