ВИДЕО: Австрија со четврт гол ја заверува убедливата победа

На 5 минути до официјалниот крај на натпреварот Македонија прима уште еден гол со што Австрија со овој четврт гол ја заверува убедливата победа. Македонија овој натпревар ќе го заврши најверојатно со ниту еден постигнат гол, со огледен на тоа што едниот гол беше автогол.