Connect with us

Фудбал

ВИДЕО: Исланд со казна во 54-та минута за изедначување на резултатот

Ислад успеа да го искористи слободниот простор и да стигне до погодок, за да го изедначи резултатот.

Моментално е резултатот Исланд 1-1 Македонија.

Видео од погодокот на Исланд:

Реклама

Facebook

Реклама