Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: „Ја излези Ѓурѓо“ – ечи во соблекувалната на фудбалерите

Прославата на македонските фудбалски репрезентативци од теренот се пресели во соблекувалната. „Ја излези Ѓурѓо“ ечи од соблекувалната на националниот тим.

Еуфоричните репрезентативци ја освоија и прес-салата. Заедно со селекторот Игор Ангеловски се поајвија пред медиумите и направија вистинско шоу.

loading...

Facebook