ВИДЕО: Објавена е снимка од бруталното претепување на девојка од страна на хулигани

Жестока навивачка пресметка во Колумбиј го одбележа натпреварот помеѓу Унион Мангдален и Милионариос во санта Марти.

Тројца хулигани претепаа девојка која ја оставија да лежи без свест и во крв.

Снимката од бруталната тепачка е снимена од една од зградите и на неа се гледа како тројца хулигани зверски ја удираат немоќната девојка.

Инцидентот го предизвикаа ултрасите на Милионариос кои ја нападнаа девојката и полицијата. Покрај девојката, настрада и еден полицаец кој хулиганите го прободеа со нож.

Што се однесува до девојката, докторите во болницата се уште се борат за нејзиниот живот.