Connect with us

Други спортови

ВИДЕО: Шарапова одговори со „Можеби“ на понудата за брак

На турнир во Истанбул тенисерката беше изненадена кога гледач извика :

Maria! Will you marry me?

Шарапова одговори многу едноставно :

Maybe

Реклама

Facebook

Реклама