Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: Славењето на големата победа на МАКЕДОНИЈА низ сите градови!

На големо се слави побадата на Македонија над Грузија со 1-0 низ сите градови. И со тоа македонскиот фудбал оди на Европското Првенство.

Уживајте во гледањето на славењето низ Македонските градови:

[fvplayer id=”40″]

[fvplayer id=”46″]

[fvplayer id=”41″]

[fvplayer id=”42″]

[fvplayer id=”43″]

[fvplayer id=”44″]

[fvplayer id=”45″]

loading...

Facebook