ЗАСТРАШУВАЧКИ ФОТОГРАФИИ: Земјотресот го прекина фудбалскиот натпревар во Тирана

Земјотресот низ цела Албанија ги исплаши луѓето, но исто така предизвика и голема штета.

-текстот продолжува по рекламата-

Оштетување имаше и на стадионот „Селман Стермаси“ каде мечот меѓу Партизан и Билис во четвртото коло од Суперлигата.

Од сликите подолу, јасно е дека sидовите на стадионот се оштетени, предизвикувајќи паника кај навивачите.

Loading...