ВИДЕО: Одамна не се дел од ЖРК Вардар, но Македонија им остана во срцето

Иако Андреа Лекиќ и Јованка Радичевиќ одамна не се ракометарки на ЖРК Вардар, сепак според видеото кое го објавија Македонија им останала во срцето.

-текстот продолжува по рекламата-

Пред новогодишна забава, а двете атмосферата ја „креваат“ со една од најдобрите македонски песни, често пати испеана и од ракометарките „Македонско девојче“.

 

Совет за етика во медиумите
Loading...